Onze garantie

Header001

Onze garantie

De garantietermijn op onze waterontharders is 2 jaar. De economische levensduur is 20 tot 25 jaar, maar in de praktijk gaan ze nog langer mee.

 

Als we bij u komen om een storing te verhelpen duurt dat maximaal een half uur. Als reparatie ter plekke te lastig is, vervangen we namelijk de hele besturing. Ook na de garantietermijn lossen we elke storing voor u op.

 

Garantievoorwaarden

  • 100% gratis reparatie!
  • Geen voorrijkosten.
  • Het maakt niet uit welk zout u gebruikt.
  • Het maakt niet uit wie onderhoud doet.

Harlingen 28 mei 2014

Sinds een aantal maanden maken we gebruik van bovenstaande waterontharder. En met volle tevredenheid kan ik u/jullie vertellen. Onze huishouding bestaat uit twee personen zodat wij gekozen hebben voor duo-volume 10. Als je de folder van Waterluxe leest denk je bij jezelf klopt dit allemaal wel? Eerst zien en dan ervaren en die is er nu dus na een aantal maanden en we kunnen alleen maar constateren dat het ook zo is. Kortom het verbruik van middelen is inderdaad gehalveerd en de huid verschoond van eczeem plekken wat een mooie bijkomstigheid is. En dan het advies van Robert Postma, ik kan niet anders zeggen dat hij ons voortreffelijk daarin heeft ondersteund. Met andere woorden: Proactieve houding en meedenken in het proces. Voorbeeld: De waterontharder kan geplaatst worden in de kruipruimte wat een prachtige oplossing is. Kortom: Wij zijn een tevreden klant en zien tot nu toe alles uitkomen wat vermeld staat in de folder en vooral niet vergeten van het gegeven advies: Doe wat je zegt en zeg wat je doet. Hulde. Met vriendelijk groet; Johan Zuiderhof.

Waterkaart hardheid

Benieuwd wat de waterhardheid in uw omgeving is? Klik op het Vitens logo en bekijk de waarden.

Waterkaart hardheid

Dit is slechts een indicatie. U kunt bij ons een testpakket bestellen om de exacte waarden te bepalen.

Zeerobben F1

Waterluxe Harlingen sponsort Zeerobben F1

Wij zijn gestart met het sponsoren van het voetbalteam Zeerobben F1 en inmiddels E3.